Dave Pesschier rijdt ook dit seizoen op een Husqvarna

06 januari 2014 door Hennie van der Zouw
Dave Pesschier rijdt ook dit seizoen op een Husqvarna

PAPENDRECHT - Vanaf zaterdag 03 januari 2014 is het zeker. Dave Pesschier gaat verder op Husqvarna.

Na de overname van de fabriek in Italie, was het voor Dave niet zeker of hij dit jaar de steun zou krijgen van het Italiaanse merk, na de vele blessures van Dave kreeg John Slootjes, de eigenaar van JST Motoren uit Giessenburg het echter toch voor elkaar om dit jaar verder te gaan op een Italiaanse motor.

Hierbij wil Dave Pesschier JST Motoren glijk hartelijk bedanken voor hun steun en kijkt hij uit naar het komende jaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.