Dave Pesschier na dubbele beenbreuk weer terug op de motor

06 november 2013
Dave Pesschier na dubbele beenbreuk weer terug op de motor

PAPENDRECHT - Dave Pesschier, motorcrosser die op 10 maart 2013 zijn scheen- en kuitbeen brak, en hierna al 2x geopereerd is en in de toekomst nogmaals aan zijn been geopereerd moet worden, lijkt weer terug te zijn.

Na een half jaar niet op de motor te hebben gezeten heeft Dave afgelopen zondag, 3 november weer deel heb genomen aan de Mini GP in Lierop.

Na de start van de eerste manche reed Dave op een 4e plek, maar omdat hij in de laatste ronde achterop een andere rijder reed en zijn motor uitviel, moest hij 3 plaatsen inleveren en eindigde hij op een 7e plaats.

Bij de start van de 2e manche ging hij de eerste ronde in als 7e en toen hij het bos uitkwam, reed hij op een 3e postie. Halverwege deze wedstrijd vond er nog een valpartij plaats en daarna moest Dave in de laatste paar rondes ook nog het gevecht met een andere rijder aangaan. Uiteindelijk eindigde hij weer als 7de in de tweede manche, en behaalde zo ook de 7e plaats in de daguitslag.

Geen slechte prestatie voor Dave na zo'n grote blessure.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.