Dave Pesschier gewond bij start cross

19 maart 2013

PAPENDRECHT - Motorcross ongeval.

Op zondag 10 maart is Dave Pesschier, motorcrosser uit Papendrecht, tijdens de start van de motorcross in Horst, een wedstrijd georganiseerd door het Mon, dat is de Motorsport Organisatie Nederland, zwaar ten val gekomen.
 
Er ontstond een heftige valpartij waarbij een aantal rijders op Dave zijn ingereden.
 
Het bleek niet goed te zijn met Dave en hij is direct per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Venlo. Daar bleek dat hij zijn scheen- en kuitbeen had gebroken.
 
Dave is direct geopereerd. Vorig jaar had Dave tijdens een val ook al zijn scheen- en kuitbeen gebroken. Toen moest Dave 2 operaties ondergaan.
 
Dave is nu thuis en werkt aan zijn herstel.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.