Diverse vernielingen tijdens de jaarwisseling

02 januari 2014
Diverse vernielingen tijdens de jaarwisseling

PAPENDRECHT - Bij de viering van oud en nieuw deden zich in de eenheid Rotterdam (waar Papendrecht onder valt) geen grote incidenten voor. 

Wel waren er veel kleine branden, vernielingen en raakten veel mensen (ernstig) gewond als gevolg van vuurwerk. Zo'n twintig keer moest de ambulance in de regio uitrijden voor vuurwerkslachtoffers, enkelen raakten zeer ernstig gewond.
 
Ongeregeldheden
De viering van oud en nieuw leidde nergens tot grote verstoringen van de openbare orde. Wel moest de politie een aantal keer optreden tegen groepen die uit waren op ongeregeldheden. Door kordaat optreden was het op deze plekken snel weer rustig.
 
Vernielingen in Papendrecht
In de Schooldwarsstraat en omgeving zijn tijdens de jaarwisseling zeker 20 tot 30 auto's bekrast, gedeukt, banden kapot gestoken, ruiten stuk geslagen, etc en bij sommige auto's is er zelfs op het dak gedanst. Foto rechts: Erik Scheepers.
 
Van de gepleegde vernielingen In Papendrecht hebben we er een paar op beeld staan.
 
Foto's hieronder: Pieter van den Berg.
 
 
Vernieling autospiegels: In de nacht van oud en nieuw zijn er in de Paulus Potterstraat van 5 auto's spiegels vernield. Heeft u iets gehoord of gezien dan zijn uw tips welkom op 0900 - 8844.
 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.