Vrijwilligers warm onthaald tijdens Nieuwjaarsreceptie SSKW

25 januari 2012
Vrijwilligers warm onthaald tijdens Nieuwjaarsreceptie SSKW

DRECHTSETDEN - Afgelopen vrijdag heerste er een gezellige drukte tijdens de Nieuwjaarsreceptie van het SSKW, de organisatie op Spuiweg 93 die vrijwilligers en hun organisaties uit de Drechtsteden op allerlei manieren ondersteunt.

Enkele VrijwilligersPassen werden persoonlijk uitgereikt door wethouders uit Dordrecht en Zwijndrecht. Er werden nieuwjaarswensen uitgewisseld, gelachen om ‘De Jochies’ en genoten van het buffet dat was verzorgd door Warm Aanbevolen.

Samenwerking met Nationale Vrijwilligerskaart
Tonny Klarenaar, coördinator van het SSKW, vertelt dat de PasHouders dit jaar dankzij samenwerking met de Nationale Vrijwilligerskaart, bij zeker 500 aanbieders in het hele land korting krijgen. Daarom staat nu ook hun logo, een handje, voorop de VrijwilligersPas SSKW. Pashouders kunnen op www vrijwilligers.nl alle landelijke aanbiedingen bekijken. Bovendien worden zij door nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van extra aanbiedingen. Zo krijgen deze vrijwilligers bijvoorbeeld korting in bepaalde musea, op tijdschriften, in webshops en recreatieparken, op cursussen en lidmaatschappen en er doet zelfs een collectieve zorgverzekering mee.

Het SSKW geeft ieder jaar weer een ander accent aan de VrijwilligersPas. Dit jaar doet een deel van Kunstrondje Dordt aan de pas mee. Dat is een wandeling langs kunst-, antiek- en curiosawinkels, antiquariaten, galeries en musea. Naast de dagelijkse openstelling ontvangen de deelnemers ook iedere eerste zondag van de maand klanten van 12.00-17.00 uur. PasHouders krijgen bij hen een leuke korting.
 
De VrijwilligersPas kan gedurende het gehele jaar door besturen van non-profit organisaties voor hun vrijwilligers worden aangevraagd bij het SSKW, Spuiweg 93, Dordrecht, tel. 6137029 of www.sskw.nl
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.