Minderjarige aangehouden voor rijden zonder rijbewijs

01 januari 2014 door Hennie van der Zouw
Minderjarige aangehouden voor rijden zonder rijbewijs

PAPENDRECHT - Een tiener uit Papendrecht is afgelopen nacht aangehouden op de Vondellaan voor het rijden zonder rijbewijs. Tevens bleek hij teveel gedronken te hebben.

Even na half vijf zagen surveillerende agenten een voertuig zonder verlichting rijden. Deze wilden zij controleren maar de bestuurder ging er vandoor. Dit resulteerde in een achtervolging door Papendrecht.
Uiteindelijk verloor de bestuurder de macht over het stuur en belandde met zijn voertuig in de brugleuning op de van der Palmstraat. Daar probeerde de verdachte te vluchten, maar hij kwam niet ver. De 17-jarige jongen werd door de agenten aangehouden op de Vondellaan. Hij had geen rijbewijs.
Op het politiebureau bleek de tiener ook teveel te hebben gedronken. Hij blies 490 ugl.
Foto: Pieter van den Berg.
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.