Modelbouwvereniging Papendrecht houdt grote tentoonstelling

19 september 2005
Modelbouwvereniging Papendrecht houdt grote tentoonstelling

PAPENDRECHT – Op zaterdag 17 september 2005 organiseerde de Modelbouwvereniging Papendrecht een grote tentoonstelling in zalencentrum De Palm. Deze tentoonstelling werd gehouden in het kader van Papendrecht 900, onder het motto: Papendrecht een model"bouw"gemeente.

De tentoonstelling bestond uit 3 delen: In de grote een zaal een groot vrachtwagenparcours van meer dan 200 m2. Daarop waren rotondes, huizen, bedrijfsterreinen, een werkende kraan van ruim 5 meter, shovels, militaire voertuigen, benzinestations en nog veel meer te zien (zie foto). Uiteraard werd met een groot aantal voertuigen op het parcours gereden. Op dit moment is de MBVP een van de 6 verenigingen van Nederland met een dergelijke eigen baan.

In een andere zaal werd een breed scala modellen gepresenteerd; van binnenvaartschip, auto's tot historische modellen. Verder was er ook een fraaie treinbaan. Ook waren er diverse activiteiten zoals modelbouw maar ook elektronica en demonstraties met diverse modellen.

De Modelbouwvereniging Papendrecht is een snel groeiende algemene modelbouwvereniging, die zijn onderkomen in de boerderij op het Westeinde 202 heeft. Daar zijn ook vaar- en rijfaciliteiten.

De vereniging is opgericht in 1982 en telt op dit moment 82 leden.
Veel informatie is er te krijgen op de verenigingssite: www.mbvp.nl of even bellen naar de voorzitter Arie van Bennekum 06-53246885 of Rob Groene 06-14604786.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.