83-jarige Wil Lubbers slaagt voor beginnerscursus schaken

28 december 2013
83-jarige Wil Lubbers slaagt voor beginnerscursus schaken

PAPENDRECHT -  Dat men nooit te oud is om te leren bewees de 83-jarige Wil Lubbers door de workshop schaken voor beginners succesvol af te sluiten, Zij was naar de workshop gekomen om thuis met haar vriend te kunnen schaken.

Mede dankzij de duidelijke uitleg door workshopleider Wim de Koning heeft zij echter zo de smaak te pakken gekregen, dat zij nu ook elke dinsdag tijdens de clubavond van de schaakvereniging partijtjes gaat spelen.

Daaruit blijkt de drempelverlagende werking van de workshops, want tot voor kort leek de drempel van het Denksportcentrum voor huisschakers te hoog. De schaakvereniging gaat daarom op elke derde vrijdagavond van de maand door met de gratis workshops. Wie zich hiervoor wil aanmelden, kan meer informatie vinden op de website: www.bezichtig.nu/schaakclub.
 
Bijschrift bij de foto: Wil Lubbers (links) ontvangt het schaakdiploma voor beginners van workshopleider Wim de Koning.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.