Cock van der Vorm wint afsluitavond 'Sport en Spel' bij V.V.H.P.

20 december 2013 door Hennie van der Zouw
Cock van der Vorm wint afsluitavond 'Sport en Spel' bij V.V.H.P.

PAPENDRECHT - De Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht heeft afgelopen woensdag de afsluitavond gehouden van “Sport en Spel.” Het was een leuke avond geworden waarbij er een totaal van 62 certificaten uitgedeeld werden door de trainsters. Deze waren behaald met distance controll, behendigheid, flyball, apporteren, ’t labyrint, de Intelligentie-test, en als laatste de Zig-Zag.

Sport en Spel wordt het gehele jaar gehouden m.u.v. in de schoolvakanties. De deelnemers kunnen 2x per jaar strijden tijdens de certificatenrace en tijdens 3 bekerwedstrijden. Er wordt 1x op de zondagmorgen een zogenaamde Mobility gehouden. ook bij dit onderdeel kan in het voorjaar een certificaat behaald worden.

1ste is dit jaar geworden: Cock van der Worm met zijn D.T.Retriever Ducky.  Hij behaalde 459 pnt.
2de is geworden net als verleden jaar: Rob Klaassen met zijn Boerenfox Roxy. Hij behaalde 444 pnt.
3de is geworden geheel onverwachts omdat ze nog niet zo heel lang traint: Annelies Smits met haar Labradoodle Jack. Zij behaalde maar liefs 416 pnt.

Voor deze 3 deelnemers van Sport en Spel was er een een mooie beker en voor de winnaar tevens de wisselbeker, waar Cock enorm blij mee was. Tevens werd er door de sponsor van de vereniging ook een leuke prijs weggegeven voor de winnaars.

Daar de vereniging nu een winterstop heeft, tot halverwege januari 2014, wil de V.V.H.P. melden, dat er zich geen nieuwe leden kunnen aanmelden voor januari omdat de groepen vol zijn. Men kan alleen op een wachtlijst gezet worden totdat er plek is.

Woensdag 29 januari begint de cursus Elementaire Gehoorzaamheid voor honden vanaf de 6 mnd., doordat er mensen zijn die zich afgemeld hebben voor deze cursus, kunnen er nog enkele nieuwe cursisten geplaatst worden.

Voor informatie  Arja Smit tel. 0612389430

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.