Theater 'De Willem' verkoopt 20.000ste kaartje

20 december 2013 door Hennie van der Zouw
Theater 'De Willem' verkoopt 20.000ste kaartje

PAPENDRECHT - Na een paar lastige jaren lijkt de kaartverkoop voor theatervoorstellingen in Papendrecht weer goed aan te trekken: afgelopen week verkochten medewerkers van Theater De Willem het 20.000ste kaartje van dit seizoen!

Om dat te vieren kwam wethouder Mv. Joke Reuwer-Verheij naar het theater toe, waar ze samen met theaterdirecteur Erik Groeneweg bloemen en cadeaubonnen overhandigde aan de gelukkige koopster van dat feestelijke kaartje. Mevrouw Paola de Ridder kocht voor haar beide mannen Ramon en Bryan kaartjes voor de voorstelling van Ernst, Bobbie en de Rest. Ze was blij met de bloemen, de heren vonden de poster van Ernst en Bobbie interessanter.

Mevrouw Reuwer-Verheij is verheugd over de weer toenemende belangstelling voor het theater: “We draaien heel goed, maar natuurlijk denken mensen in moeilijke tijden twee keer na voordat ze dit soort uitgaven doen. Daarom is het hartstikke fijn dat het theater dit seizoen weer zo goed loopt. We zijn nog niet terug op het oude aantal, maar dit is een heel positief signaal! En terecht, want wat is er nou mooier dan een unieke live-ervaring met échte artiesten?”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.