Sportveld aan het Van der Palmpad bijna gereed

16 december 2013 door Hennie van der Zouw
Sportveld aan het Van der Palmpad bijna gereed

PAPENDRECHT - Het werk aan het nieuwe sportveld aan het Van der Palmpad naast handbalvereniging Des72 schiet al lekker op. Het werk aan het veld is in de afsluitende fase gekomen. Lijnen voor de veldverdelingen zijn al aangebracht. Doeltjes geplaatst, het basketbalveld lijkt inmiddels ook gereed. ook de palen voor lijnbal, volleybal of tennis staan al op hun plek.

''Met best veel trots kunnen wij u vertellen dat dit straks een superleuk veldje wordt voor de jeugd in Papendrecht. Ze kunnen er straks voetballen, tennissen en basketballen. Het nieuwe veldje wordt van kunstgras met mooie frisse kleuren. Hierdoor knapt de Van der Palmpad
weer een stuk op en zijn we een mooie locatie rijker in onze wijk geworden'', aldus Wilco de Keijzer van Wijkplatform Westpolder.

Bijgaand een foto van de renovatie van het sportveld bij de Willem, waarop u ook duidelijk de gemeentekleuren van Papendrecht kunt zien.

Foto: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.