Facelift voor sportveld Van der Palmpad

05 december 2013
Facelift voor sportveld Van der Palmpad

PAPENDRECHT - Misschien is het u al opgevallen, dat er druk gewerkt wordt aan het sportveld aan de Van der Palmpad naast handbalvereniging Des72. Van het oude veld zijn de boardings verwijderd en zijn ze nu druk bezig met de veld.

''Met best veel trots kunnen wij u vertellen dat dit straks een superleuk veldje wordt voor de jeugd in Papendrecht. Ze kunnen er straks voetballen, tennissen en basketballen. Het nieuwe veldje wordt van kunstgras met mooie frisse kleuren. Hierdoor knapt de Van der Palmpad
weer een stuk op en zijn we een mooie locatie rijker in onze wijk geworden'', aldus Wilco de Keijzer van Wijkplatform Westpolder.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.