Hoop voor Albanie zamelt geld in voor bouw centrum

04 april 2013
Hoop voor Albanie zamelt geld in voor bouw centrum

PAPENDRECHT - Op zaterdag 13 april wordt door de werkgroep Papendrecht van de Stichting Hoop voor Albanië een zogenaamde voorjaarsfair georganiseerd met als doel geld in te zamelen voor mensen die nog steeds onder erbarmelijke omstandigheden leven. 

De Stichting Hoop voor Albanië (HvA) is sinds 1993 actief bezig hulp te verlenen. Om de veertien dagen gaat er een vrachtwagen met hulpgoederen naar Albanië en de afgelopen maanden is er een broodproject opgestart om de mensen in Albanië te voorzien van brood. Men kent namelijk hongersnood in dit Europese land. Wat de stichting nog meer in Albanië doet hoopt ze u in de infostand duidelijk te maken. 
 
Wat wel belangrijk is, is in ieder gaval ter plaatse onze ogen en oren open te hebben voor de nood die er in Albanië is. En dan kunt u denken aan de verstrekking van brood, kleding en andere primaire levensbehoeften.
 
U kunt helpen, zodat deze hulpverlening mogelijk blijft. Bezoek de voorjaarsfair en neem een kijkje. Er zullen allerlei verschillende spullen te koop zijn.
 
De opbrengst van deze dag is bestemd voor een multifunctioneel centrum in de buurt van Tirana. Dit centrum is bedoeld voor de opvang van vrouwen en kinderen. Er komen mogelijkheden om te douchen, om maaltijden te krijgen en om les te krijgen in de Engelse taal. Voor de vrouwen zullen er naai- en kooklessen worden gegeven.
 
Voor meer informatie kunt u kijken op www.hoopvooralbanie.nl
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.