Weer net niet voor VV Drechtstreek tegen Klundert

09 december 2013 door Hennie van der Zouw
Weer net niet voor VV Drechtstreek tegen Klundert

PAPENDRECHT - Voor Drechtstreek was het zaterdag weer een wedstrijd die net geen punten opleverde. De kansen waren er wel degelijk maar er werd weer verloren. Tegen het beslist niet sterkere Klundert had Jeffrey Beek bijna direct na de aftrap het openingsdoelpunt kunnen maken als hij vrij voor het doel de bal naar beneden zou hebben gekopt. Helaas kopte hij over. Ook een goed genomen vrije trap door Stefan Jonkman trof geen doel en ging rakelings langs de verkeerde kant van de paal.

De ploegen hielden elkaar geruime tijd in evenwicht totdat in de 43ste minuut een verkeerd beoordeelde bal niet ver van het doel werd opgepikt door Eric Fuanani die zich dit buitenkansje niet liet ontglippen en de 0-1 voor zijn rekening nam. Gelukkig zag Jeffrey Beek zijn voorzet over rechts in de verre hoek van het doel achter doelman Yoeri van Wingerden verdwijnen en was de stand weer gelijk. Zo leek men te gaan rusten met een 1-1 stand maar opslag van rust liet de Drechtstreek defensie zich opnieuw verrassen, nu door Chris Fuanani en was de stand binnen drie minuten 1-2.

Na rust streed Drechtstreek weer voor wat het waard was maar het moest toch de 1-3 door Ben de Visser toestaan. Drechtstreek liet de moed niet zakken en probeerde zich terug te vechten door flink wat druk op het doel van de tegenstander te zetten. Uit zo’n situatie voor het doel kon Peter van de Merwe in de 58ste minuut de aansluitende 2-3 in tikken en Drechtstreek ging op weg naar de gelijkmaker. Helaas lukte dat niet en tegen het einde van de wedstrijd leek het er even op dat de voorsprong van Klundert nog groter zou worden.

Patrick Kunst trok in het strafschopgebied aan de noodrem en kreeg daarvoor door de goed leidende jonge scheidsrechter Edgar Bijl een gele kaart voorgehouden en een strafschop tegen. De door Peter van Wingerden genomen strafschop werd door Timo Epping in de uiterste rechterhoek gestopt. Zo bleef het 2-3 en moet Drechtstreek zich serieus zorgen gaan maken over handhaving in de 1ste klasse. Het is te hopen dat er komende zaterdag in de uitwedstrijd  tegen Nieuw Lekkerland eindelijk weer eens drie punten worden behaald. 
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.