Yarden & Verver Uitvaartzorg behaalt het certificaat van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

28 november 2013 door Hennie van der Zouw
Yarden & Verver Uitvaartzorg behaalt het certificaat van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

DRECHTSTEDEN - Yarden & Verver Uitvaartzorg heeft het certificaat van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg behaald. Corine Verver: ,,Daar ben ik bijzonder trots op. Het levert zekerheden op en het laat zien dat wij kwaliteit leveren.’’

,,Het Keurmerk past bij onze manier van werken’’, vertelt Corine. ,,We staan altijd voor  nabestaanden klaar, zijn dag en nacht bereikbaar en wij doen ons werk met bezieling. Afspraken worden helder vastgelegd en de begroting voor de uitvaart is transparant. Elke uitvaart is uniek. Wij luisteren naar wat families willen, denken mee en adviseren.  Mensen vinden het fijn om met ons na een paar weken terug te kijken op de uitvaart. Tijdens deze nazorggesprekken horen wij dat onze persoonlijke en betrokken aanpak gewaardeerd wordt. ”

Veel is mogelijk bij de uitvaart. “Omdat wij de tijd nemen om een uitvaart te regelen, heeft een familie rust en ruimte om eigen keuzes te maken.” Corine kan daarin goed adviseren.  ,, Wie zelf niet wil of kan spreken, kan dat aan mij overlaten. ” Corine en haar man Rudolf werken vanuit Papendrecht nu anderhalf jaar als uitvaartondernemer en hebben ruim honderd uitvaarten verzorgd. ,,Het is nog mooier en rijker dan ik vooraf had verwacht. Natuurlijk is het soms best zwaar werk, maar het geeft veel voldoening en de waarderende reacties bevestigen onze manier van werken. ’’

Wie gebruik wil maken van de diensten van Yarden & Verver kan kijken op www.yarden-verver.nl of bellen naar 06-26692905. Ook wie niet bij Yarden verzekerd is, kan terecht. Yarden & Verver is actief in Papendrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.