Oproep aan oud-bestuursleden van de Wip-Wap

26 november 2013 door Hennie van der Zouw
Oproep aan oud-bestuursleden van de Wip-Wap

PAPENDRECHT - Op 22 januari 2014 bestaat Speeltuin De Wip-Wap 50 jaar. De Vereniging is op zoek naar mensen die in de afgelopen 50 jaar in het bestuur hebben gezeten en er mede voor hebben gezorgd dat deze mijlpaal is behaald. Ook zijn ze op zoek naar volwassenen die als kind in Speeltuin De Wip-Wap gespeeld hebben en daar iets over zouden willen vertellen.

Bent u oud bestuurslid van de speeltuin, dan komt de Speeltuin vereniging graag met u in contact.

Stuur een e-mail naar machteld@dewipwap voor nadere informatie.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.