Ruiten van minimabusje vernield

25 november 2013
Ruiten van minimabusje vernield

PAPENDRECHT - In de nacht van zaterdag op zondag 24 november is het busje van de ontmoeting en evangelisatiedienst Papendrecht doelwit geworden van vandalen.

Van het busje, wat geparkeerd staat achter de Bethlehemkerk aan de van der Palmstraat, zijn een zijruit en voorruit vernield.
 
Eigenaar Bert Rodenburg baalt van de vernielingen. “Deze bus gebruiken wij om eten uit te delen aan de minima, maar ook om met mensen in gesprek te gaan. De ruiten voor deze bus zijn heel moeilijk, en misschien wel helemaal niet meer te krijgen, dat maakt het extra vervelend voor ons.’’ aldus Bert Rodenburg.
 
Mensen die mogelijk iets gehoord of gezien hebben kunnen dit melden op 0900 – 8844.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.