De Bibliotheek Papendrecht bestaat 50 jaar

25 november 2013 door Hennie van der Zouw
De Bibliotheek Papendrecht bestaat 50 jaar

PAPENDRECHT - De Bibliotheek Papendrecht bestaat op maandag 2 december 50 jaar. Tijd voor feest. Vrijdag 29 november om 13.30 uur komt wethouder mevrouw Reuwer het feest openen door een cadeau namens de gemeente te overhandigen. Op zaterdag 30 november komen Sint en Piet op bezoek en in januari staan gratis filmavonden op de agenda.

Sint en Piet op bezoek
Sint en Piet hebben gehoord dat de bibliotheek een feestje viert. Daarom komen zij zaterdagochtend 30 november van 10:30-12:00 een bezoekje brengen aan de bibliotheek. Kom je ze een handje geven?

Gratis sterabonnement voor de Abrahams & Sara’s
Voor de inwoners van Papendrecht en omgeving die op 29, 30 november of op zondag 1 en maandag 2 december 50 jaar worden, heeft de bibliotheek een speciaal verjaardagscadeau: een gratis sterabonnement voor een jaar. De Abrahams en Sara’s moeten zich echter wel voor dinsdag 3 december bij de balie van de bibliotheek melden als jarige job.

Filmavonden gratis voor iedereen
Op 14, 22 en 30 januari organiseert de bibliotheek filmavonden gratis voor iedereen!
Geïnteresseerden moeten er wel snel bij zijn, want per avond is er plaats voor slechts 60 mensen. In de bibliotheek wordt bekend gemaakt welke films er draaien. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de balie of door een mail te sturen naar klspapendrecht@bibliotheekzhzo.nl.

Laat weten wat de bibliotheek voor u betekent
Ook hebben we de Verhalenrok staan op 29 november, 30 november en 2 december. Een mooie rok met allemaal zakjes, waarin klanten een briefje kunnen stoppen waarop staat wat de bibliotheek voor hen betekent.

Om het feest compleet te maken, delen de medewerkers van de bibliotheek op vrijdag 29 november, zaterdag 30 november en maandag 2 december kleine cadeautjes uit voor kinderen en volwassenen, maar op=op. Daarnaast heeft de bibliotheek maandag 2 december wat lekkers bij de koffie.

Tot ziens in de bibliotheek Papendrecht!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.