Buma bezoekt Papendrecht tijdens beschietingen Dordrecht

22 november 2013
Buma bezoekt Papendrecht tijdens beschietingen Dordrecht

PAPENDRECHT - Met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen zal CDA partijleider Sybrand Buma op zaterdag 23 november Papendrecht bezoeken. Natuurlijk doet hij dat met de verbindende trots van de riviersteden: de waterbus. Samen met Kees Koppenol (CDA wethouder Papendrecht) en CDA fractievoorzitter Egbert Lichtenberg, spreekt hij over nationale en lokale issues. Een van die onderwerpen is "Meer samenwerking tussen de Drechtsteden, Papendrecht niet opnemen in een grote drechtstad". Sybrand, Kees en Egbert nodigen alle Papendrechters uit om samen te spreken over de toekomst en het belang van Papendrecht. Ze zijn rond 15:30 op het Veerplein aanwezig samen met het CDA team. Het beschieten van Dordrecht hoort daar ook bij.

Behoud identiteit Papendrecht
Op 23 november worden namelijk ook de Franse beschieting op Dordrecht nagebootst, die precies 200 jaar geleden plaatsvonden. Op het Veerplein zullen de Kanonnen tussen 13:30 – 14:00 bulderen. Egbert Lichtenberg: “Dat zien wij tevens als hét startschot voor onze verkiezingscampagne. Wij zullen Dordrecht niet aanvallen, sterker nog, we zoeken met al onze omliggende dorpen en steden een goede samenwerking. Alleen zo staan we sterk. Echter, het idee om Papendrecht te laten opslokken in één grote gemeente schieten wij wel af. Daar blijven we ons voor inzetten. Papendrecht moet zijn eigen identiteit behouden en deze niet overgeven aan een bestuur, dat ver weg staat van wat hier in Papendrecht gebeurt. Mede door de inzet van de CDA fractie zijn de inwoners van Papendrecht tevreden over de voorzieningen, zoals sportvelden en winkels. Daar is geen grote drechtstad aan te pas gekomen!”

Verkiezingsprogramma “tussen de mensen”
Het CDA Papendrecht lanceert op die dag ook het verkiezingsprogramma onder de naam “tussen de mensen”. Hierin staan de meest belangrijke punten voor de CDA fractie van Papendrecht voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen. Lichtenberg: “Hierin staat samenwerking met de inwoners van Papendrecht centraal. Alleen zo kunnen we samen aan de toekomst van onze mooie stad bouwen. Gezien de peilingen gaat het CDA nationaal en lokaal veel bereiken voor Nederland en Papendrecht. Mijn devies: Stem CDA!”

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.