Informatieavond omwonenden nieuw sportcentrum goed bezocht

06 juli 2012
Informatieavond omwonenden nieuw sportcentrum goed bezocht

PAPENDRECHT – Op donderdagavond 5 juli 2012 hield de gemeente Papendrecht voor omwonenden van het zwembad een informatieavond.
De avond werd bezocht door 43 bewoners en was bedoeld om de belangstellenden te informeren over de werkzaamheden die binnenkort gaan starten.

De gemeente en bouwbedrijf Pellikaan stelden de mensen voor die aan te spreken zijn tijdens de werkzaamheden. Pellikaan verzekerde zoveel mogelijk rekening te houden met omwonenden. Zo beperken zij de heiperiode door met twee heistellingen te werken en wordt in principe niet ‘s avonds en op zondag gewerkt, maar maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 19.00 uur en zaterdag tot 18.00 uur. Verder wordt de Lange Tiendweg zoveel als mogelijk ontzien wat betreft zwaar bouwverkeer.

De gemeente laat, nog voordat de werkzaamheden starten, een nulmeting verricht bij de woningen die het dichtst bij het bouwterrein zijn gelegen. Ook werd een presentatie getoond van de werkzaamheden aan de openbare ruimte en de planning daarvan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.