Bouw sportcentrum van start na slaan "eerste paal"

27 juni 2012
Bouw sportcentrum van start na slaan "eerste paal"

PAPENDRECHT - Op woensdag 27 juni werd de start van de bouw van het sportcentrum officieel en feestelijk gevierd door het slaan van de "eerste paal". Onder het oog van tientallen genodigden werd de eerste paal gezamenlijk geslagen door de heer Pellikaan van het bouwbedrijf Pellikaan en wethouder Koppenol.

Na ruim 6 jaar van voorbereiding was nu het heuglijke moment dat er eindelijk kon worden gestart met de bouw van 2 sporthallen, een binnenzwembad, buitenzwembad en ligweide.

Het is de bedoeling dat het sportcentrum in april 2014 in gebruik kan worden genomen.

Zie de onderstaande links voor meer informatie met foto's.

 

 


 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.