Politie licht vader in spe uit bed voor bevalling

08 november 2013 door Hennie van der Zouw
Politie licht vader in spe uit bed voor bevalling

PAPENDRECHT - Twee agenten uit Papendrecht kregen zaterdag 2 november een wel heel bijzondere melding.

Van een inbraak of overval was geen sprake, wel van een slapende vader in spé die wakker gemaakt moest worden, omdat zijn vrouw lag te bevallen.

Moeder Nathalie lag al uren te puffen in het ziekenhuis, terwijl vader Rutger heerlijk thuis lag te slapen. Het ziekenhuis had hem eerder naar huis gestuurd omdat ze niet verwachtten dat de baby zó snel zou komen.

Rutger was thuis zo diep in slaap gevallen dat hij met geen mogelijkheid wakker te krijgen was. Het ziekenhuis schakelde de politie in en de twee agenten zijn met spoed richting de woning gegaan.

Daar troffen ze Rutger aan. Na veel aanbellen en kloppen deed hij open en hij wist niet wat hem overkwam. Het bleek daarna nog behoorlijk lastig om snel het ziekenhuis te bereiken.

Op de N3 waren werkzaamheden bezig en een aannemer moest gebeld worden om de agenten toestemming te verlenen met zwaailichten over de weg te gaan. Zo geschiedde. Rutger kwam net op tijd aan in het ziekenhuis en 10 minuten later werd dochter Julia Rosanna geboren. Het meisje en haar ouders maken het goed.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.