Netwerken en de meest favoriete weerpresentator van het jaar

30 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Netwerken en de meest favoriete weerpresentator van het jaar

PAPENDRECHT - Afgelopen woensdagavond 30 oktober was er een gezellige netwerkbijeenkomst in de kantine van korfbalclub PKC.

Na succesvol samenwerken in voorgaande jaren waren ook dit jaar Ondernemersvereniging Papendrecht, Ondernemersclub PKC/Hagero en Rabobank Drechtsteden gastheer voor deze avond.
 
Deze avond werden de aanwezigen naast een hapje & drankje, getrakteerd op de visie over de opwarming van de aarde en de eventuele gevolgen daarvan, van weervrouw Helga van Leur.
 
Helga van Leur is vooral bekend als meteorologe en televisiepresentatrice op het gebied van weer. Zij studeerde aan de universiteit van Wageningen en kwam in 1994 via een stage bij Meteo Consult terecht, waar ze bijna vijf jaar werkzaam was.
 
Sinds 1997 werkt zij als weervrouw voor de televisiezenders van RTL. In 2012 werd ze voor de derde maal gekozen tot meest favoriete weerpresentator van het jaar. Daarnaast geeft zij lezingen over weer, klimaat en duurzaamheid.
 
Foto's: Hennie van der Zouw.
 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.