Schaakteam verliest nipt van 3-Torens

19 oktober 2013
Schaakteam verliest nipt van 3-Torens

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Het eerste team van de schaakclub Papendrecht / Alblasserdam heeft zijn 2e wedstrijd niet kunnen winnen. De 3-Torens uit Bergschenhoek bleken met het kleinst mogelijke verschil te sterk.

Het schaakteam begon goed met een snelle overwinning van Gerrit de Jong. Theo Punt verloor helaas snel daarna. De wedstrijd bleef tot het einde toe in evenwicht: Hans van de Beukel en Meinte Smink wonnen, Bert Terlouw  speelde remise en Jo Patinama en Kees van Meerkerk verloren.

De partij van Cees Brinkman moest toen de beslissing brengen. Cees begon de partij goed maar kon het niet tot het einde toe bolwerken,waardoor we  de punten in Bergschenhoek moesten laten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.