McCormick, van de Silvo-kruiden is voornemens in juli 2014 te sluiten

18 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
McCormick, van de Silvo-kruiden is voornemens in juli 2014 te sluiten

PAPENDRECHT - McCormick, wereldleider op het gebied van kruiden en specerijen, bekend van de Silvo-produkten, heeft vandaag in een persbericht bekend gemaakt dat het hun bedrijfsactiviteiten aan de Ketelweg in Papendrecht per juli 2014 wil gaan sluiten. Als gevolg van dit besluit zullen de 19 werknemers hun baan verliezen.

De werknemers zijn hierover vandaag, vrijdag 18 oktober geïnformeerd.

McCormick is voornemens om de gevolgen voor zijn werknemers zo veel mogelijk te beperken, in overeenstemming met de waarden van de onderneming.

Het sluiten van de vestiging in Papendrecht zal geen gevolgen hebben voor de Nederlandse consument.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.