Aart van Wijk 3e bij WK Ironman Hawaï

15 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Aart van Wijk 3e bij WK Ironman Hawaï

PAPENDRECHT - Een bijzondere prestatie werd dit afgelopen weekend behaald door Aart van Wijk. Deze atleet die ook deel uit maakt van de topsportperfection groep was naar aanleiding van zijn goede resultaten in Almere uitgenodigd om deel te nemen aan de meest prestigieuze hele triatlon ter wereld namelijk die op Hawaï.

Deze uitnodiging deed een wens in vervulling komen aangezien je hier niet zo maar op de startlijst kan komen. Aart was afgereisd met het idee dat deelnemen al voelde als een medaille.

Hij ging er niet van uit dat hij een podiumplaats zou kunnen behalen in dit  startveld.

Tot zijn eigen verbazing en blijdschap wist hij een 3e plaats te behalen in de categorie 55-59 jaar. Zijn eindtijd in de warme omstandigheden was 9.51uur. De afsluitende marathon legde hij nog af in een mooie 3.25uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.