Roy Hoornweg 4e en Bart van Nunen 5e Nederlander bij de 4 Mijl van Groningen

15 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Roy Hoornweg 4e en Bart van Nunen 5e Nederlander bij de 4 Mijl van Groningen

PAPENDRECHT - Op de 2e zondag van oktober wordt traditioneel de 4 mijl van Groningen gehouden. Op dit grootste sportevenement van Noord Nederland waren, onder ideale omstandigheden, drie atleten van A.V.Passaat actief.

Roy Hoornweg had een moeilijke start en wist de aansluiting met de 3 Nederlandse koplopers niet meer te maken. Hij finishte in een tijd van 18.31. Bart van Nunen werd 1e bij de junioren en bleef met zijn 18.43 netto 9 seconden van het junioren parcoursrecord verwijderd.

Hij werd hiermee 5e Nederlander overall. Lars Gerritsen liep met een tijd van 19.43 naar een mooie 6e plaats bij de junioren. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.