Geveldicht voor leestuin bibliotheek

14 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Geveldicht voor leestuin bibliotheek

PAPENDRECHT - Om de leestuin wat op te vrolijken is de bibliotheek op zoek gegaan naar een pakkende dichtregel. Na een oproep op Facebook kwamen 44 regels binnen. De jury had de moeilijke taak de meest passende spreuk te kiezen. Het werd “Bladeren door de tuin” van de jonge Papendrechtse kunstenaar Maus Bullhorst.

Op vrijdagmiddag 11 oktober onthulde hij zijn winnende tekst.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.