Peuters Pinkeltje nemen deel aan Muziek op Schoot

11 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Peuters Pinkeltje nemen deel aan Muziek op Schoot

PAPENDRECHT - Op dinsdag 1 oktober hebben de peuters van Wasko peuterspeelzaal Pinkeltje in Papendrecht deelgenomen aan de workshop ‘Muziek op schoot’. Een groep enthousiaste peuters, peuterspeelzaalmedewerkers en ouders vertrokken vanaf peuterspeelzaal Pinkeltje naar het consultatiebureau om daar te ervaren hoe leuk het is om samen van muziek (maken) te kunnen genieten.

Deze samenwerking tussen Wasko, CJG en ToBe, in het kader van de  ‘week van de opvoeding’ was zeer succesvol. Alle aanwezigen hebben volop genoten van de vrolijke klanken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.