Leidsters van Wasko lezen voor op het consultatiebureau

11 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Leidsters van Wasko lezen voor op het consultatiebureau

PAPENDRECHT - In het kader van de ‘week van de opvoeding’ hebben een aantal medewerkers van Wasko voorgelezen op het consultatiebureau in Papendrecht. Op woensdag 2 oktober gaf Mary Rekker, teamleider van de peuterspeelzalen van Wasko, hiervoor de aftrap. In de hal was een knusse voorleesplek ingericht waar peuters op interactieve wijze werden meegenomen in de verhalen van o.a. Kikker en Rupsje Nooitgenoeg. 

Daarnaast werden er met ouders ervaringen uitgewisseld op peuterspeelzaal en kinderdagopvang en was er volop de gelegenheid om informatie in te winnen over de meerwaarde van het bezoeken van de peuterspeelzaal voor de stimulering van de ontwikkeling van de kinderen en het maken van een goede start in het basisonderwijs.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.