Echtpaar Snip- Katuin 65 jaar getrouwd

10 oktober 2013 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Burgemeester De Bruin bezocht woensdag 9 oktober het echtpaar Snip-Katuin om hen te feliciteren met hun 65 jarige huwelijksjublileum.
 
Het echtpaar Snip-Katuin is op 17 juni 1955 in Papendrecht komen wonen. Ze hebben drie kinderen: twee jongens en een meisje. Het echtpaar heeft zes kleinkinderen, vier achterkleinkinderen en de nummer vijf is op komst. Hij heeft gewerkt bij Aviolanda. De laatste werkgever was Fa. Hol te Nieuw Lekkerland waar hij als loodgieter heeft gewerkt. Zijn jongste zoon is daar nog steeds werkzaam. Mevrouw Snip Katuin heeft veel thuiswerk gedaan.

Foto: Nico Knol

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.