'Stichting Zonnebloem' ontvangt prachtig cadeau van 'Wielercomite Papendrecht'

09 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
'Stichting Zonnebloem' ontvangt prachtig cadeau van 'Wielercomite Papendrecht'

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM -  Op woensdagavond 9 oktober vond om 19.30 uur de overhandiging van het cadeau plaats, welke de "Stichting Wielercomité Papendrecht" aanbood aan de medewerkers van "Stichting de Zonnebloem" in Papendrecht.

De overhandiging aan het bestuur van “Stichting de Zonnebloem” vond plaats in het kantoor van Snelle Vliet Touringcars aan de Van Hennaertweg nr. 4 in Alblasserdam.
 
De 'Stichting Wielercomite Papendrecht' bood uit hande van Michel Zegelaar de opbrengst van de verkoop van eten en drinken tijdens de afgelopen 60e Wielerronde van Papendrecht net als voorgaande jaren, ook dit jaar een cadeau aan een goed doel aan. 
 
Het goede doel betrof dit jaar 'Stichting de Zonnebloem' te Papendrecht. De voorzitter van deze Stichting, Wim Versteeg, kreeg een grote waardecheque overhandigd, waarop stond dat busbedrijf 'De Snelle Vliet' de autobussen voor een reis voor alle leden van de Zonnebloem naar Giesenburg zal regelen.
 
Op de foto van links naar rechts: Ruud van de Marel, directeur van de Snelle Vliet. Wim Versteeg voorzitter van de Zonnebloem en Michel Zegelaar van het Wielercomite Papendrecht.
 
Foto: Hennie van der Zouw.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.