Vrijwilligersprijs Gemeente Papendrecht voor Wielercomité Papendrecht

22 maart 2013
Vrijwilligersprijs Gemeente Papendrecht voor Wielercomité Papendrecht

PAPENDRECHT -  Stichting Wielercomité Papendrecht heeft donderdag 21 maart 2013 de vrijwilligersprijs van de Gemeente Papendrecht gekregen. Wethouder Herman Nieuwstraten reikte op het gemeentehuis de prijs uit aan Coby Jansen en Hans Zegelaar.

De wethouder sprak zijn grote waardering uit voor het comité en alle vrijwilligers die er met elkaar zorgen dat zaterdag 1 juni voor de 60e keer de Wielerronde van Papendrecht wordt verreden. Het comité organiseert later dit jaar op vrijdag 6 september de 4e etappe van de Holland Ladies Tour.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.