Cadeau wielerronde voor Kinderboerderij Papenhoeve

26 oktober 2011
Cadeau wielerronde voor Kinderboerderij Papenhoeve

PAPENDRECHT - Op maandagavond 24 oktober vond er een feestelijke bijeenkomst plaats in de Papendrechtse kinderboerderij.

Hier overhandigde de voorzitter van het Wielercomité Papendrecht, Wim Schut, een beveiligingssysteem aan Rick Hoek van de kinderboerderij. Er wordt namelijk geregeld ingebroken bij de kinderboerderij, ook al liggen er geen waardevolle spullen.

De opbrengst uit de verkoop van limonade en andere consumpties tijdens de jaarlijkse wielerronde gaat steeds naar een “goed doel” binnen de gemeente Papendrecht.

In 2011 koos het Wielercomité dus voor de Kinderboerderij Papenhoeve aan de Admiraal de Ruyterweg.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.