De zonnebloem ontvangt cadeau van wielercomité

29 augustus 2006
De zonnebloem ontvangt cadeau van wielercomité

PAPENDRECHT - Op maandag 28 augustus vond de overhandiging van het cadeau plaats die het Wielercomité dit jaar aanbood aan Speeltuinvereniging De Zonnebloem.

Zoals bekend wordt uit de opbrengst van de verkoop van eten en drinken tijdens de jaarlijkse Wielerronde van Papendrecht ieder jaar een cadeau overhandigd aan een “goed doel” in Papendrecht.


De overhandiging vond plaats in het clubgebouw aan de Lisbloemstraat 13. De vereniging was zeer verrast over het speeltoestel dat werd aangeboden. Uiteraard was dit gebeurd in overleg tussen de vereniging en het Wielercomité. Enkele kinderen namen het speeltoestel dan ook gelijk dankbaar in gebruik. Op de eerste foto zien we rechts een aantal bestuursleden van de vereniging. Helemaal rechts staat de voorzitter van het Wielercomité, Wim Schut, die het kado officieel mocht overhandigen.
Foto's: Hans van 't Geloof

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.