Rode Kruis ontvangt kado's wielercomité

28 september 2005
Rode Kruis ontvangt kado's wielercomité

PAPENDRECHT – Dinsdagavond 27 september vond er een feestelijke bijeenkomst plaats in het Rode Kruis-gebouw in Papendrecht.
Hier overhandigde de voorzitter van het Wielercomité Papendrecht, Wim Schut, een aantal functionele cadeaus aan bestuurslid Hans Stout (zie op foto rechts) van het Rode Kruis.
De opbrengst uit de verkoop van limonade en andere consumpties tijdens de jaarlijkse wielerronde gaat steeds naar een “goed doel” binnen de gemeente Papendrecht. In 2004 koos het Wielercomité voor het Nederlandse Rode Kruis afdeling Papendrecht.

De afdeling Papendrecht viert in 2005 haar 60-jarig jubileum en voert onder andere de volgende activiteiten uit:
• Huisbezoek
• Creatieve activiteiten in verzorgingshuizen
• EHBO-hulpverlening bij evenementen
• EHBO voor jongeren
• Aangepaste vakanties voor langdurig zieken (en partner)

Voor de medewerkers van het Rode Kruis-afdeling Papendrecht kocht het Wielercomité een kwalitatief zeer hoogwaardig portofoonsysteem waarmee zij beter en professioneler met elkaar kunnen communiceren en nog sneller gewenste hulp kunnen bieden tijdens de vele activiteiten waar zij bij aanwezig zijn. Ook is men het bedrijf Rovanda dankbaar voor het leveren van deze portofoons tegen een erg scherpe prijs.

De 53e Wielerronde van Papendrecht wordt volgend jaar verreden op zaterdag 3 juni.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.