Echtpaar Swart 60 jaar getrouwd

09 oktober 2013 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Burgemeester De Bruin bezocht dinsdag 8 oktober het echtpaar Swart om hen te feliciteren met hun 60 jarige huwelijksjubileum.
 
Het echtpaar Swart is 1959 vanuit Rotterdam in Papendrecht gaan wonen. Zij hebben vier kinderen en vier kleinkinderen. De heer Swart is zijn carrière gestart bij de Nederlandse helikopter industrie en heeft daar gewerkt aan de enige Nederlandse Helikopter: de Kolibrie. Daarna is hij via Aviolanda terecht gekomen bij Fokker, waar hij werkzaam was als chef tekenkamer en constructiebureau.

Hij is actief geweest in het kerkeraadswerk van de Bethlehem kerk, probus en de wijkraad, waar hij nog steeds lid van is. Echtpaar Swart 60 jaar getrouwd Mevrouw Swart heeft administratief werk gedaan en tijdens haar huwelijk was zij secretaresse op de Prins Bernhard MAVO. Zij was actief betrokken bij de Zondagschool en de kerkenraad van de Bethlehemkerk en het bestuur van het Menorahkoor en heeft gezongen bij Les Chantres.

Foto: Nico Knol

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.