Drie auto-inbrekers op heterdaad aangehouden

04 oktober 2013

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Door politie-agenten die aan het surveilleren waren in verband met de grote hoeveelheid auto-inbraken van de laatste weken, werden 3 verdachte personen gezien die zich in Papendrecht, Alblasserdam en Kinderdijk verdacht gedroegen rondom geparkeerd staande auto's.

Uiteindelijk zijn de drie verdachte personen aangehouden voor poging diefstal uit auto. Na hun aanhouding werden bij de verdachten verschillende specifieke gereedschappen aangetroffen die worden gebruikt voor auto-inbraken. De verdachten zitten vast, het onderzoek loopt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.