Auto inbraak en vernielingen in de Westpolder

16 september 2013
Auto inbraak en vernielingen in de Westpolder

PAPENDRECHT - In de nacht van vrijdag op zaterdag 14 september heeft er een auto inbraak plaats gevonden in de Randwijk. In dezelfde nacht zijn er ook diverse ramen ingegooid van de Koningin Beatrixschool.

De Politie roept mensen op die misschien iets gehoord of gezien hebben zich te melden via 0900 - 8844.

Foto: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.