Nieuwste wellness ervaring nu in de Mariannehoeve: Skinfish

12 maart 2010

PAPENDRECHT - Onlangs is de Mariannehoeve van start gegaan met Doktersvisjes.  De unieke fishwellness-spa’s op de eerste verdieping van de sfeervolle boerderij ademen een sfeer van rust uit. 

Edwin van den Sigtenhorst vertelt enthousiast: "Voor sommige mensen best een raar idee zijn dat er visjes masserend over de huid de dode huidcellen verwijderen. Het twinkelende gevoel en  het warme water maken het tot een ware belevenis. De  huid voelt lekker zacht aan. Het helpt de huid ook te herstellen zodat mensen met huidaandoeningen er veel baat bij zullen hebben.

Omdat de Mariannehoeve een instituut is dat staat voor huidverbetering hebben ze ook een aparte medische spa in huis. Met name psoriasispatiënten zullen hier veel baat bij hebben. Om het wellness gevoel kompleet te maken kunt u in mooie ruimte ook gebruikmaken van medische massagematrassen en massage sofa’s. Boekt u een uitgebreid arrangement dan wordt u nog extra verzorgd met hapjes en drankjes. Bij uw bezoek ontvangt u een kimono en badslippers die u mee naar huis mag nemen."

Meer informatie: www.skin-fish.nl of bel naar de Mariannehoeve, tel. 078 - 642 51 41.  

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.