Tapperij 'De Stoep' sponsort het vrouwen 7-tal van VV Papendrecht

30 september 2013 door Hennie van der Zouw
Tapperij 'De Stoep' sponsort het vrouwen 7-tal van VV Papendrecht

PAPENDRECHT - Tapperij 'De Stoep' staat met sierletters geprint op de nieuwe shirts, tassen, trainingspakken én trainingsjacks van het vrouwen 7-tal van v.v. Papendrecht. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door eigenaar Wim Vogelpoel. Wim is er trots op dat de meiden er representatief bij lopen, de dames zijn hem uiteraard zeer dankbaar!

Fout: achterste rij v.l.n.r. Sponsor Wim Vogelpoel, Elsa van Keeken, Astrid van Efferen, Mathilde Schram, Ingrid Vaartmans, Corinne van Olderen, Threa Teeuw, leidster Natalie Tito. Voorste rij v.l.n.r. Veronica Hagenbeek, Emeline Spiekerman, Daniëlle Waterschoot, Patricia van der Woude, Hanneke Oosse en Helga Koster.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.