Spetterend concert Kinderkoor Mwangaza

28 september 2013
Spetterend concert Kinderkoor Mwangaza

PAPENDRECHT -  Het publiek kwam vrijdagavond in groten getale naar de Sionskerk om te kijken en luisteren naar een spetterende show van het Kinderkoor ‘Mwangaza’.

Het koor bestaat uit 20 (wees) kinderen afkomstig uit Oeganda: De Parel van Afrika. Ook dit keer kwamen de kinderen uit Rakai: ‘de vergeten provincie’ in het zuiden van Oeganda. Een regio gekenmerkt door de gevolgen van Aids; gebukt onder armoede en hopeloosheid.

Het optreden van ‘Mwangaza’ samen met kinderkoor Friends was een ware belevenis. Een combinatie van zang, dans, traditionele Afrikaanse drums klonk door de Sionskerk.

Op zondag 6 oktober treedt het koor op in een dienst van de Vrije Baptistengemeente in De Lage Waard.
 
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.