PKC steunt stichting Shoulder2Shoulder met grote markt

28 september 2013
PKC steunt stichting Shoulder2Shoulder met grote markt

PAPENDRECHT - Op zaterdag 28 september organiseerde de stichting Shoulder2Shoulder bij PKC in de grote hal een markt met allerlei bedrijven en particulieren. Er stonden tientallen kramen opgesteld.

De opbrengst van de markt komt ten goede van de Stichting Shoulder2Shoulder. Het doel van de stichting is het financieel ondersteunen van projecten in Mombasa die gericht zijn op het verzorgen van huisvesting, onderwijs en medische zorg van kwetsbare kinderen en jongeren die dit anders niet zouden krijgen.

Foto: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.