Papendrechter Laurens Leeuwenhoek ambassadeur van Shoulder2Schoulder

03 november 2012
Papendrechter Laurens Leeuwenhoek ambassadeur van Shoulder2Schoulder

PAPENDRECHT - Laurens Leeuwenhoek is sinds kort de nieuwe ambassadeur van de Shoulder2Shoulder foundation in Papendrecht. ”Ik ken de initiatiefnemers van de stichting Schoulder2Schoulder goed en werd onlangs benaderd om ambassadeur te worden. Het is erg mooi dat ik als sporter iets kan betekenen voor een kind in Afrika. Tevens vind ik het een grote eer dat ik hier mijn steentje aan kan bijdragen. Schoulder2Schoulder heeft mooie toekomst plannen, zo’n stichting verdiend daarom mijn vertrouwen.”
 
Laurens Leeuwenhoek korfbalt al zijn gehele korfbal carrière bij PKC uit Papendrecht. In de afgelopen zaal competitie eindigde PKC op de derde plek. Een plek in de play-offs was behaald en hierin nam PKC het op tegen AKC Blauw-Wit. Over twee wedstrijden werd de Finale bereikt in Ahoy. Winst in de finale moest een kroon op het harde werken worden, dat gebeurde echter niet. Dit korfbal jaar staat voor Laurens in het teken van het behalen en winnen van de Ahoy finale.

Afgelopen oktober werd hij wereldkampioen in Barcelona met de spelers en speelsters van het Nederlands team <23. Dit jaar is Laurens genomineerd voor beste Speler in de categorie <23.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.