Papendrechtse vrijwilligersvacaturebank online

25 september 2013
Papendrechtse vrijwilligersvacaturebank online

PAPENDRECHT - Het vrijwilligerssteunpunt is een onderdeel van de Brede WelzijnsInstelling (BWI) Papendrecht. Het doel van dit steunpunt is het bevorderen van vrijwilligerswerk in de gemeente Papendrecht. Het vrijwilligerssteunpunt staat mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk bij en biedt ondersteuning aan organisaties die werken met, of op zoek zijn naar, vrijwilligers. Dus of u nu een vrijwilliger nodig heeft of een werkzoekend vrijwilliger bent, via het steunpunt kunt u elkaar vinden.

Om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, beheert het vrijwilligerssteunpunt een digitale vrijwilligersvacaturebank. Op deze site kunnen vrijwilligersorganisaties zelf hun vacatures plaatsen en kunnen vrijwilligers zoeken naar een passend vrijwilligerswerk. Vanaf 25 september is de website van het vrijwilligerssteunpunt actief op www.vrijwilligersvacaturespapendrecht.nl.
Deze website is ontworpen door Ton Swart Illusstratiebureau en gebouwd door Bezichtig.nu Internetdiensten.

Als vrijwilligersorganisatie, maar ook als vrijwilliger kunt u op deze website terecht voor informatie.
De medewerkers van het steunpunt maken u graag wegwijs in het systeem. Ook voor informatie en advies op het gebied van vrijwilligers kunt u bij hen terecht. Elke donderdagmiddag is van 14.00 tot 16.30 uur een vrij inloop spreekuur in de P.S. Gerbrandystraat 31, telefoon 078-6154741. Het is mogelijk op een andere dag een afspraak te maken. Neem hiervoor even telefonisch contact op of via: vrijwilligers@bwi-papendrecht.nl

Nominatie vrijwilligersprijs
Het vrijwilligerssteunpunt roept u op om een nominatie te doen voor de vrijwilligersprijs 2013.  U kunt een organisatie, een groep vrijwilligers of een persoon die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het lokale vrijwilligerswerk nomineren. In tegenstelling tot voorgaande jaren zijn er drie verschillende vrijwilligersprijzen namelijk:
De Vrijwilligersprijs: prijs voor een vrijwilligersklus of vrijwilligersactiviteit met een onderscheidend karakter
De Inspiratieprijs: prijs voor een vrijwilliger met een bijzondere inzet
De Stimuleringsprijs: prijs voor een jonge vrijwilliger of MAS scholier met een bijzondere inzet.

De vrijwilligersprijs is geldbedrag van € 250,- uitgereikt door de wethouder als blijk van waardering aan een vrijwilligersorganisatie of -groep.  De winnaars van de inspiratieprijs en stimuleringsprijs krijgen een cadeaubon € 50,- en mogen bepalen aan welk lokaal initiatief / goed doel een geldbedrag van € 200,-  wordt gedoneerd.

Voor meer informatie, voorwaarden en nominatie formulier verwijst BWI u graag naar www.vrijwilligersvacaturespapendrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.