Succesvolle Burendag met lunch op de Markt

21 september 2013 door Hennie van der Zouw
Succesvolle Burendag met lunch op de Markt

PAPENDRECHT - Ondernemers in Papendrecht hebben het initiatief genomen om de directe buurt vandaag samen te brengen tijdens de Nationale burendag.

Aan lange, gezellig gedekte lunchtafels op het marktplein van Papendrecht kregen ruim 250 omwonenden een heerlijke Italiaanse lunch gerechten geserveerd, onder het genot van een wijntje of een kopje koffie.
 
De burendag lunch is ontstaan uit een samenwerking tussen de Papendrechtse ondernemer Björn van Dijl van restaurant Il Mercato, restaurant Cookers, Buro WP, Richard Vermeij en IJssalon IJsko.
 

Foto's: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.