Gaat schip 'Dockwise Vanguard' van Boskalis de Costa Concordia vervoeren?

20 september 2013 door Hennie van der Zouw
Gaat schip 'Dockwise Vanguard' van Boskalis de Costa Concordia vervoeren?

PAPENDRECHT - Het grote afzinkbare vrachtschip de 'Dockwise Vanguard' zou een prima optie zijn om de pas recht gezette 'Costa Concordia' te vervoeren naar de plek waar dit ongelukkige cruise-schip gesloopt gaat worden.

Verschillende bedrijven azen op dit klusje, maar Dockwise, een dochter van Boskalis, lijkt met het nieuwe schip de 'Dockwise Vanguard' de beste papieren voor deze klus te hebben.

Sommige media brachten vandaag al het bericht dat Boskalis deze order binnen had, maar daarover is in ieder geval bij Dockwise nog niets bekend. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.