Aanhoudingen voor bedreiging en diefstal van 15-jarige jongen

20 september 2013 door Hennie van der Zouw
Aanhoudingen voor bedreiging en diefstal van 15-jarige jongen

PAPENDRECHT - Twee jongemannen van 15 en 18 jaar blijven 30 dagen langer vastzitten op verdenking van het bedreigen, intimideren en bestelen van een 15-jarige jongen uit Papenrecht. Dit zou in augustus hebben plaatsgevonden.

Op 2 augustus kreeg de politie een melding dat een 15-jarige jongen was geïntimideerd en bedreigd met geweld in Papendrecht. De twee verdachten zouden de jongen zijn huissleutel afhandig hebben gemaakt en verschaften zich daarmee toegang tot de woning van de jongen. Toen bleek dat er daar niets buit kon worden gemaakt, werd het slachtoffer later opnieuw bedreigd en werd zijn mobiele telefoon afgepakt.

Verder onderzoek leidde tot de aanhouding van nog vier verdachten in de leeftijd van 15 tot 49 jaar uit Dordrecht, Papendrecht en Wageningen. Zij worden verdacht van heling van de gestolen mobiele telefoon.

De andere vier verdachten zijn door de officier van justitie heengezonden, maar zijn nog wel verdachten in de zaak. In november zullen alle verdachten zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.