Nietsvermoedende sloper krijgt de schrik van zijn leven

17 september 2013 door Paul Schrandt
Nietsvermoedende sloper krijgt de schrik van zijn leven

PAPENDRECHT - Aan de Weteringsingel is een sloopbedrijf bezig met het slopen van de tussenwoning die in de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 juni uitbrandde.

Dinsdagmiddag kreeg een 64 jarige medewerker van het sloopbedrijf de schrik van zijn leven toen zijn graafmachine opeens onder stroom kwam te staan.

Tijdens het slopen raakte de man met zijn machine een stroomkabel, een enorme klap en vonkenregen was het gevolg. De medewerker kon hevig geschrokken, maar zonder verwondingen zijn machine verlaten. Het is nog onduidelijk hoe dit heeft kunnen gebeuren. Verhuurder Woonkracht10 had opdracht gegeven aan het energiebedrijf tot het afsluiten van de stroom, of dit niet goed of helemaal niet is uitgevoerd is nog onduidelijk.

De omgeving van de Weteringsingel en Badhuisstraat zit zonder stroom. Energiebedrijf Joulz is in de wijk aanwezig om de stroomstoring te herstellen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.