Team KWARK winnaar Papendrecht Games

09 september 2013 door Ad van Herk
Team KWARK winnaar Papendrecht Games

PAPENDRECHT - Zaterdag 7 september vonden voor het eerst de Papendrecht Games plaats in het Vondelpark. Teams van zes personen namen het tegen elkaar op om de eer van hun straat of wijk te verdedigen.

Het team KWARK van sportschool Physique was op alle onderdelen het sterkste en ging met de eerste PPD Games beker naar huis. De organisatie kijkt terug op een meer dan geslaagd evenement en hoopt er een nieuw jaarlijks event van te kunnen maken.

 

 

 

Foto's: Ron Tiben

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.